China Ruimtecapsulebed fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kyle Xu

Telefoonnummer : +86 180 6969 1103

WhatsApp : +8618069691103

Free call
Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd

Huiselijk Meubilair, het Huiselijke Leven!

  • Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: HOMEYA Aantal werknemers: 30~50
Jaarlijkse omzet: 500,000-1000,000 Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Het Meubilairco. van Hainingsxingyi, Ltd wordt opgericht in het jaar van 2012, dat in Haining-stad, Zhejiang-provincie wordt gevestigd, waar een rijpe binnenketen van de meubilairindustrie sinds de jaren '90 heeft. Er is het gebied van de 8300 vierkante metersfabriek en 50 werknemers, hoofdproducten zijn beklede het dineren stoel, moderne bankreeks, accentstoel op z'n gemak, nieuwe stapelbare stoel, hoogtepunt - rangschik bed, enz. Ons meubilair dat hoofdzakelijk in binnenlands huisontwerp en hotel ook wordt gebruikt. Ons bed van de capsulepeul is ons nieuw ontwerp met octrooien die zich op die capsule/peulhotels concentreren. Wij concentreren ons altijd bij goede kwaliteit en de dienst aan onze cliënt en bereiken een goede reputatie tijdens onze cliënten. Wij dringen op de beste dienst en het meubilair aan om het huiselijk leven te maken.

 

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Steekproefruimte

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Bureau

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Houten kaderpakhuis

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Stoffenpakhuis

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

De kleermakersworkshop

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Bekledende workshop

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

Verpakking en opslag

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Ladingscontainer

China Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

Geschiedenis

Het Meubilairco. van Hainingsxingyi, Ltd wordt opgericht in het jaar van 2012, dat in Haining-stad, Zhejiang-provincie wordt gevestigd, waar een rijpe binnenketen van de meubilairindustrie sinds de jaren '90 heeft. 

Dienst

De 21ste eeuw is een leeftijd van informatie, kunnen de kopers altijd een verscheidenheid van leveranciers online vinden. Zo waarom zal onze cliënt van ons kopen? Ik denk er 6 punten zijn.

 

1. Integriteit. De integriteit is de basis van zaken, vooral in internationale handel. Er zijn duizenden mijlen tussen ons, zodat komt de integriteit vrij belangrijk tijdens de handel te zijn. Wij zullen strikt de geest van het contract waarnemen, geen bedrieg, geen verontschuldiging.

 

2. Kwaliteit. De kwaliteit is altijd de nadruk van cliënt. om onze beste kwaliteitsproducten te verstrekken, zullen wij onze eigen kwaliteitscontroleprocédé, het materiële kopen, vakmanschap, autoverificatie, enz. hebben.

 

3. Prijs. De prijs is het belangrijke punt in de orde. Wij zullen onze beste fabrieksprijs en kwaliteit/waarde voor onze cliënt verstrekken.

 

4. Levering. De levering is ook zeer belangrijk in internationale handel. Zodra de orde plaatste, zullen wij altijd de productiestatus met cliënt volgen. 

 

5. Het verschepen. Wij hebben onze samenwerkende cargadoor op lange termijn. FCL, FOB- LCL, CNF, DDU allen kan met de laagste kosten werken.

 

6. De naverkoopdienst. Wij besteden veel veel meer aandacht aan onze naverkoopdienst. Wij kunnen niet waarborgen er geen problemen tijdens alle orden zal zijn. Maar wij kunnen waarborgen alle problemen in de eerste keer, geen vertraging, geen verontschuldiging zullen worden opgelost.

 

Onze dienst poogt kopen gemakkelijker en prettig veel te maken. Uw tevredenheid zal de beste gift voor ons zijn!

Ons Team

Wij hebben onze eigen R&D-afdeling, 5 ontwerpers om onze creatieve ontwerpen en goede producten te verstrekken. 8 verkoop die onderzoeken en orden behandelen. Meer dan 50 werknemers voor de productie, de verpakking en de lading. 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in